bliv klog på HUMØR

.. næste foredrag om humør

1. del af  ‘BLIV KLOG PÅ HUMØR‘.

Er du nysgerrig på dit eget og andres humør. En aften, hvor vi kommer  omkring hvordan humøret påvirker vores oplevelser uanset om det er ferie, hygge eller noget helt andet. Du får et indblik i de 8 humørtrin. Vi kommer naturligvis ind omkring vores naturlige humør og hvordan det virker på helhedsbilledet. Vi kan selv gøre noget og det er det væsentligste.

En aften, hvor du kan få indsigt i dit eget og i andres humør. Du kan bruge det aktivt til at forandre din hverdag og  komme videre i dit liv.

En deltager på sidste foredrag skrev; et inspirerende foredrag.

Tid:              Tirsdag den 29. september 2015 kl. 19 – 21
Sted:            Strøget 14, Oddense, 7860  Spøttrup

DELTAGELSE
Ønsker du at deltage så send en mail eller en sms til mig efter først til mølle-princippet. Prisen er kr. 150 for denne aften. (Mail@solmand.dk og mobil 2020 1375)

 

2. del af  ‘BLIV KLOG PÅ HUMØR‘.

Du kommer til at forstå dit eget og andres humør endnu bedre. Vi arbejder med HUMØR skalaen, trekanten og finder veje til at bruge den i din hverdag. Du har muligheden for aktivt at arbejde med humør og hvordan du selv positivt kan bidrage til et bedre humør.
Det er en forudsætning, at du tidligere har deltaget i 1. del, ‘BLIV KLOG PÅ HUMØR‘.

Forud for 2. del kan du med fordel lave et livshjul og evt. skive små stikord ud for hvert område. Livshjulet kan downloades her.

Tid:              Tirsdag den 6. oktober 2015 kl. 19 – 21
Sted:            Strøget 14, Oddense, 7860  Spøttrup

DELTAGELSE
Ønsker du at deltage så send en mail eller en sms til mig efter først til mølle-princippet. Prisen er kr. 250 for denne aften. (Mail@solmand.dk og mobil 2020 1375)