.. om eksamensangst


Nedenfor kan du læse feedback på eksamensangst.

Jeg anvender et mix af terapi og coaching når det drejer sig om eksamensangst. Det er et problematisk område, da studerende nogle gange venter til sidste minut. Kommer vi for tæt på selve eksamen, kan det i sig selv være uheldigt. Tager den studerende fat på eksamensangst i tide, kan de studerende ende ud med at have det betydeligt lettere ved eksamen. 

Jeg vil så gerne, at de unge mennesker klarer sig godt. Her er nogle tilbagemeldinger:
  • Har lige været oppe til min første mundtlige eksamen (2. år på gymnasiet). Det blev min bedste eksamensoplevelse, som jeg har haft i mange år. Min nervøsitet gik stort set væk, da jeg begyndte at fremlægge min opgave. 
  • Det gik ikke for godt :-) Havde håbet på bedre. Jeg kunne ikke rigtigt slappe af, så jeg glemte hvad jeg skulle sige :-(   
  • Feedback eksamensangstDenne unge studerende fortsatte sin uddannelse på universitetet og det var først godt 1 år efter, at jeg fik denne lille hilsen..

 

  • Altså jeg bestod i mandags. Og de sagde, at de kunne se på mig, at jeg slappede af som tiden gik og ikke en eneste gang sagde jeg “det ved jeg ikke…”  
  • Det gik bare rigtig godt, fik 10 i tysk, uden nervøsitet i stemmen og ingen rysten.

TAK for super gode tilbagemeldinger. 

RETUR til feedback

Er du frisk på at arbejde med dig selv. Kom på den positive side af livskriser, sorg, konflikter, stress og depression

Facebook Iconfacebook like button