SLIP FOR LYN og TORDEN

WORKSHOP: De rigtige diskussioner

kort utilgængelig

Date/Time
Date(s) - 05/11/2014
19:00 - 21:30

Category(ies)


WORKSHOP: De rigtige diskussioner

(Tilmelding nederst)

Uanset, hvordan jeg starter med at forklare dette, så ender det med at være alt for indviklet – hvor det i stedet skulle have været super enkelt og bare lige til at gå til. Hvordan holder vi det enkelt altid. Tja, det er måske selve forklaringen – at  holde det enkelt.

 

Er du stået af, så er det forståeligt. Men, kender du det, at du finder dig selv viklet ind i en diskussion, som du allerhelst ville have undgået. Hvor det reelt var noget helt andet, som du ville have diskuteret. Det handler denne workshop om.

Eksempel: Moderen synes at sønnen spiller meget spil, har et syndigt rod på sit værelse og går alt for længe i bad. Der er mange muligheder for at få et skænderi med sønnen. På denne workshop arbejder vi med win-win situationer, hvor skænderier undgås.

I denne workshop arbejder du elegant med at springe unødige diskussioner over og gå direkte til håndterbare dialoger.
Bemærk dialoger.

Vi leger med ordene og bliver skarpe på hensigten med dialogen. Vi får fokus på, hvor vi i realiteten gerne vil hen med dialogen.

Har du lyst til at blive bedre til selv at vælge de diskussioner/ dialoger, som du ønsker at indgå i. Men, også at blive god til at springe over nogle af dem og kun tage den sidste i rækken. Undgå at bruge krudt på det forkerte. Blive i stand til at vælge dine egne dialoger, så kunne denne workshop måske være noget for dig.

Workshoppen afholdes den 5/11 2014, onsdag aften kl. 19-21:30. Denne workshop afholdes i egne lokaler, Strøget 14 i Oddense.

Prisen kr. 300, som indbetales til reg.nr/konto 8510-0005686539 med angivelse af dit navn, mail og evt. mobilnummer ved tilmelding.

Du kan tilmelde dig lige her nedenfor eller på mail@solmand.dk.

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Er du frisk på at arbejde med dig selv. Kom på den positive side af livskriser, sorg, konflikter, stress og depression

Facebook Iconfacebook like button