.. er diagnosticeret med PTSD


Indledningsvis kan jeg fortælle at denne klient kontaktede mig i en alder af 47 år. Diagnosticeret med kronisk depression og PTSD (post traumatic stress disorder) gennem distriktpsykiatrien og er i medicinsk behandling.

Skrev følgende til mig: “i selskab med andre er jeg en glad pige, udadvent og meget hjælpsom og omsorgsfuld …. men når jeg tænker på min fremtid og er alene hjemme; – så bliver tankerne tunge og mørke pga. mine traumer fra fortiden”.

Klienten fortsætter: “Jeg føler ikke at jeg kan få den hjælp, jeg har brug for ved min egen læge eller i distriktpsykiatrien“.

Efter lang tids medicinsk behandling er klienten holdt op med at mærke sig selv. Dvs. at bunden af de tunge og mørke tanker er neutraliseret. Men, samtidig er toppen af alle glæder også neutraliseret. En af udfordringerne her er; at komme til at mærke sig selv og have tillid til at det er okay.

Kære Henriette

Her er lidt uddrag af en tilbagemelding fra denne klient:

  • .. kan bare MÆRKE det hjælper og måske det går lidt langsommere end ellers og måske vi skal omkring det samme flere gange, men så må det jo være sådan..
  • .. du er min støtte og min klippe i øjeblikket, hos dig får jeg lov til at udtrykke mig fuldt ud, om jeg er bange eller ked af det..
  • .. lige nu tør jeg ikke tænke på den dag jeg ikke skal gå hos dig mere..
  • .. pillerne gør, at jeg har svært ved at vise mine dybe følelser, men det bliver bedre..
  • .. at du er der for mig giver mig et håb om en fremtid, en fremtid der før så sort ud og var fyldt med angst og bekymringer. Depression bliver nu overlappet af små spirende håb og mod på fremtiden..
  • .. jeg har mange grimme oplevelser i bagagen, masser af svigt osv…..men det begynder, at fylde mindre og mindre, jeg har ikke længere det samme behov for at tale om det..
  • .. dine NLP teknikker er gode til, at få det til at fylde mindre..
Håber at du fik noget ud af at læse dette. Det gjorde jeg ihvertfald. Det udtrykker mange sider af, hvad det kan betyder for en person endelig at blive lyttet til.

Er du frisk på at arbejde med dig selv. Kom på den positive side af livskriser, sorg, konflikter, stress og depression

Facebook Iconfacebook like button