EKSAMENSANGST

ingen tekst

- overskud gennem forbedring af den personlige performance

- fjerne/reducere eksamensangst

Vi arbejder aktivt med din personlige performance. For nogle kan det handle om at få gen-opbygget selvværd eller skabe tillid til sig selv. (Det fjerner indirekte noget af eksamensangsten hos mange.) Det gennemføres som hold og individuelt.

Andre har behov for at arbejde isoleret med eksamensangst,  hvis det sidder dybere end en styrkelse af den personlig performance kan fjerne. Det kan foregå som gruppe eller individuelt.

.. i den sidste ende handler det om at have det godt med at gå til eksamen.

  • Vi giver dig praktiske værktøjer til at komme ovenpå i eksamenssituationen
  • Vi medvirker til, at det kan blive en leg at gå til eksamen.
  • Vi styrker dig personligt
  • Vi bygger op og hjælper dig med at skabe overskud

.. tips og gode ideer

Vi arbejder med din personlige performance til eksamen. Hvordan kommer du bedst i mål og opnår de resultater, som du gerne vil? Hvad kan du gøre for at være i kontrol? Hvordan præsterer du dig selv allerbedst? Gør eksamen til en leg!

.. at gøre det tåleligt

At gøre det tåleligt at gå til eksamen har fokus på, hvordan du bedst kommer i mål. Du coaches til at finde vejen og skabe en større tryghed omkring det at gå til eksamen.

.. at undgå eksamensangst

Helt at undgå eksamensangst kan ske ved at arbejde terapeutisk omkring de forhindringer, der kan være. Hvor hurtigt vi kan komme fremad kan afhænge af mængden af forhindringer eller hvis selve eksamen er tæt på.

Eksamensangst er noget de fleste af os på en eller anden måde har haft berøring med. Hvis ikke selv, så i hvertfald i forhold til medstuderende, venner eller familie.

Kan man på nogen måde gøre det nemmere at være i eller finde veje til at blive fri for eksamensangst, det vil jeg meget gerne gøre noget aktivt for. Også fordi jeg ved, at udfaldet af en eksamen kan have betydning for; om man læser videre eller om man stopper der.

For dem, der mærker eksamensangsten på sin krop handler det om helt eller delvist at fjerne eksamensangst eller at gøre det tåleligt at gå til eksamen. Mange kan få eksamensangsten reduceret til sommerfugle i maven.

Arbejder også forebyggende ved løbende at afholde foredrag og/eller en tema-dag omkring emnet på skoler, efterskoler og gymnasier og lignende. (se nærmere under FOREDRAG). 
  

Andres feedback:

  • Har lige været oppe til min første mundtlige eksamen (2. år på gymnasiet). Det blev min bedste eksamensoplevelse, som jeg har haft i mange år. Min nervøsitet gik stort set væk, da jeg begyndte at fremlægge min opgave.

Disse tilbagemeldinger bekræfter i hvertfald mig i, at jeg har valgt rigtigt ved at arbejde med mennesker på denne måde.

En studerende sluttede af med disse ord;

 

Er du frisk på at arbejde med dig selv. Kom på den positive side af livskriser, sorg, konflikter, stress og depression

Facebook Iconfacebook like button